Om

Beach&Love 14

En handbollscup i Peace and Loves anda

 

Vi tror på ungdomsidrotten. Men allting rullar inte på i de gamla hjulspåren. Det är mycket som konkurrerar. Därför har vi antagit utmaningen att skapa en handbollscup för dagens ungdom. Vi kommer inte hela vägen första året, men vi ska lära oss. Det ska bli bäst, för spelare, ledare och föräldrar.

 

Vårt fokus ligger på handbollen, på att göra Beach&Love till en rolig, spännande och utmanande ungdomscup. Viljan att gå hela vägen, att få spela finalpassen, ska trigga varje deltagare. Och för de som inte når hela vägen ska det också vara en fantastisk upplevelse.

 

Att hedra arvet efter musikfestivalen Peace&Love förpliktigar. Vår cup ska bygga en anda där alla trivs och får plats. Ungdomsidrott förtjänar en publik som hejar och stödjer fullt ut. Däremot inte som hetsar och skränar. Vår och alla deltagares uppgift blir att skapa en vänlig och kamratlig stämning mellan lag, publik och funktionärer.

 

Beach and Love arrangeras av Borlänge Handbollklubb i samarbete med Leksand Resort. Att en handbollsklubb i Borlänge anordnar en cup i Leksand beror naturligtvis på att här finns de bästa förutsättningarna; en fantastiskt strand, stor variation i boendet så att det passar alla önskemål och ett Sommarland för all fritid. Att det sedan ligger vid Siljans strand där vi är vana att taväl hand om våra gäster gör ju inte besöket sämre. Och de som väljer att komma på B&L lovar vi att ta extra väl hand om.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Foto: www.fotoakuten.se